Labels

PM NEGARA MANA NI ?

Sunday, 7 April 2013

ABBY NI OSTAZAH DARI AL-AZHAR KE??WOI MINAH CERMIN DULU DIRI SENDIRI LAKALAU UMNO/BN MENOLAK ISLAM MAKNANYA SEMUA PENGOKONG YANG MENYOKONG UMNO/BN ITU BUKAN ISLAM LA YE.. APA SI OSTAZAH BODOH NI CERITA NI.. MEMANG SIAL POMPUAN NI.. AKU MELAYU YANG MENYOKONG UMNO/BN DAN AKU X PERNAH MENOLAK ISLAM.. BILA MASA UMNO/BN MENOLAK ISLAM.. MEMANG PATUT LAH ENGKAU NI KENE CERAI DENGAN NORMAN HAKIM SEBAB MULUT KO TAK UBAH MCM PUKI AYAM..SUKA2 HATI MAK BAPAK KO JE NK CAKAP YANG UMNO/BN TOLAK ISLAM.. KO SNDRI SEDAR DIRI DULU TEJINJA-KINJA DENGAN SKIRT PENDEK KO DENGAN BAJU YANG NAMPAK LURAH..BILA KO JOIN PAS KO SUKA2 MENGATA UMNO/BN TOLAK ISLAM..DOSA KO DULU YANG X MENUTUP AURAT DGN SKIRT PENDEK NAMPAK PANTIES DGN BAJU SEKSI NAMPAK LURAH TU PUN BELUM TENTU LAGI DI DI HAPUSKAN DOSA KO TU BILA KO JOIN PAS.. LAIN KALI CKP SIANG PANDANG2 CAKAP MALAM DENGAR2.. CERMIN DULU DIRI SNDRI SEBELUM MENUDING JARI MENCARI KESALAHAN ORANG LAIN.. 

P/S: PATUTLAH NORMAN HAKIM PUN LARI..BERCAKAP TENTANG ORANG MCM LAH DIA TU  ZUHUD SANGAT..NI LAH BILA ORANG YANG HANYA BELAJAR SETAKAT SPM NK BERCERITA TENTANG AGAMA MENGALAHKAN BARU BALIK DARI AL-AZHAR.. TAKSUB..

1 comments:

Anonymous said...

Bila UMNO tolak Islam?????? abby ni pening kott.....PAS yang berpuluh tahun takbir Kelantan ada jalankan undang2 Islam....atau masih guna undang2 syariah....ada hudud di kelantan????? hal ehwal ugama di bawah pentadbiran negeri lah....laksanakanlah??? selama ni...kerajaan tak sekat sekolah2 pondok...kerajaan tak sekat sekolah2 ugama....banyak yg kerajaan buat untuk mengangkat martabat Islam...cth Tilawah Al-Quran dll.....tang mana yg kata UMNO tolak Islam????? sebab terima amalan kebangsaan....cuba tengok ada juga negara2 Islam lain....yang terima dan gunakan amalan kebangsaan...adakah mereka juga menolak Islam????....Sudah2lah...Abby oiiii....sepatutnya PAS pun kena sedarkan DAP...memang mereka kafir....takkan PAS biarkan mereka bergitu sahaja tanpa menerangkan apa itu Islam?...apa gunanya bersekutu..tetapi tidak sependapat...bagaimana untuk melaksanakan..klu si kafir menolak???? apa agak2 pengakhiranya..."walaupun sekarang kami berjaya memerintah..kami tidak dapat melaksanakan hudud kerana rakan sekutu kafir kami...tidak dapat menerimanya......kami tidak salahkan mereka kerana mereka tidak faham....kita kekalkan dengan amalan yang ada...." akhirnya amalan kebangsaan juga di guna pakai....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~Pena Berdarah~

cerita menarik minggu ini

PAPA HOMO

PEMBELA NASIB BANGSA MALAYSIA


SAYA PENYOKONG BN/UMNO DULU KINI DAN SELAMANYA