Labels

PM NEGARA MANA NI ?

Monday, 17 October 2011

BETUL KE ANWAR KRITIKAL SAKIT TULANG BELAKANG??

ASSALAMMUALAIKUM.. SALAM PERJUANGAN


JOM KITA TENGOK ANWAR RUKU'..KATANYA SAKIT TULANG BELAKANG??PERSOALAN KITA SEKARANG BETUL KE ANWAR SAKIT TULANG BELAKANG YANG BOLEH DI KETOGORIKAN SEBAGAI KRITIKAL..DAN BELIAU SUSAH UNTUK MEMBONGKOK KAN BADAN WALAU SEDIKIT PUN ??
anwar kata dia tidak boleh membongkokkan badan kerana terlalu sakit belakang.. betul ke ??? tapi anwar seorang islam kan... mcm mana dia solat ?? xkan hari2 solat terlentang je... korang fikir la sbdri ??? mmg x masuk akalkan... jika benar keadaan tulang belakang anwar sgt kritikal sehingga tidak boleh membongkok ini bermakna anwar juga tidak boleh menundukan badan walau untuk menaiki kenderaan.. cuba anda naik kereta.. adakah dengan keadaan badan yang tegak ???  MARI KITA LIHAT BETUL ATAU TIDAK.....                                                             YANG NI NAMPAK OK JE !! 
    KLU SAKIT BELAKANG KITA MANA BOLEH MENDEPAKAN TANGAN  MCM NI ..BETUL TAK ???


 BERCERAMAH MAKI HAMUN ORANG UMNO DIA TAK SKIT BELAKANG PULAK !!


 BERJUMPA PENYOKONG MELAMBAI TANGAN MCM NI X SAKIT PULAK KAN.. ORANG KLU SAKIT BELAKANG  NAK ANGKAT TANGAN PUN SUSAH
SIAP BERSILAT LAGI.. MACAM NI KE GAYA ORANG SAKIT BELAKANG YANG KRONIK ??OK JE DIA NAIK TANGGA..BIASANYA ORANG KLU SAKIT BELAKANG X BOLEH NAIK TANGGA,,BETUL KAN !!


DAH TGOK KAN ANTARA GAMBAR2 YANG MENAMPAKAN DIA SIHAT WALAFIAT DARI MASALAH SAKIT TULANG BELAKANG YANG KRONIK... JIKA TERLALU KRONIK PENYAKIT ANWAR DIA TIDAK AKAN MAMPU MELAKUKAN AKSI2 SEPERTI GAMBAR2 DI ATAS... INI BERMAKNA DIA SIHAT  BETUL TAK ?? JADI CUBA KORANG LETAK TANGAN SEPERTI GAMBAR ANWAR DI ATAS NI DAN KORANG FIKIR LAH SENDIRI !!!


p/s : kalau anwar kene sakit kronik tulang belakang mesti di x boleh berjalan dan hanya mengharapkan wheelchair untuk bergerak.. piissstt !! nampak no pembohong nya si nuar ni kan


 BY : ~PENA BERDARAH~ 

1 comments:

PENA BERDARAH said...

NAMPAK NAU PENIPUINYA... KALAU DA TAKUT MACAM2 ALASAN DIA BUAT

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~Pena Berdarah~

cerita menarik minggu ini

PAPA HOMO

PEMBELA NASIB BANGSA MALAYSIA


SAYA PENYOKONG BN/UMNO DULU KINI DAN SELAMANYA