Labels

PM NEGARA MANA NI ?

Tuesday, 18 October 2011

KENAPA PAS MEMPERTIKAI KAN HIMPUNAN SEJUTA UMMAH ??

MARI KITA RENUNGKAN... KENAPA PAS SEPERTI TIDAK BOLEH MENERIMA TENTANG HIMPUNAN SEJUTA UMMAH ?? SEDANGKAN PERHIMPUNAN BERSIH YANG SAH-SAH DI DALANGI OLEH SEORANG YANG INGIN MENJATUIH KAN UMAT ISLAM DI NEGARA INI MEREKA SOKONG 100% ... TIDAK KAH ANDA PELIK ?? BENDA YANG BAIK SEPERTI INI PAS TIDAK BOLEH TERIMA.. KENAPA ?? KERANA HIMPUNAN INI DI ANJURKAN OLEH KERAJAAN KE ?? RASIANAL LA SIKIT HIMPUNAN SEJUTA UMMAH INI BETUJUAN MENYATUKAN UMAT ISLAM  BUKAN MACAM PERHIMPUNAN BERSIH YANG TERANG2 SEPERTI MEMECAH BELAHKAN UMAT ISLAM DI MALAYSIA.. NAMPAK NYA PAS SEPERTI TAKUT KAN AMBIGA DARI PADA ALLAH.. KENAPA PERHIMPUNAN BERSIH PAS TERIMA.. DAN KENAPA PERHIMPUNAN SEJUTA UMMAH SEPERTI PAS MENETANG ??? JADI FIKIR2 KAN LAH

P/S : JIKA PAS MENOLAK BERSIH BERMAKNA PAS MENOLAK DAP.. JIKA DAP TARIK BALIK SEMUA KERUSI SOKONGAN PAS TINGGAL APA ?? PIISSSTTTTT !! NAMP[AK SGT PAS TAKUT DGN DAP..

BY : ~PENA BERDARAH~

5 comments:

Anonymous said...

ko tanya knapew? Ko bodoh kew atau x reti nak baca? aku nasihtkan, ko g beli paper, baca dlu kenapa PAS persoalkan... bukannya menyalak x tentu pasal...

Anonymous said...

klu nk cakap pakai la otak skit...
jgn main sdap mlut ja..kau pnya cerita ni igt bley laku ke..jgn harap laa..rakyat skarang ni lbih matang...klu stakat dok baca surat khabar utusan malaya,,metro,, dan utusan harian x kemana la kau..

PENA BERDARAH said...

ala rileks la yang ko duk emo sgt kenapa.. lagi pun ni bukan perhimpunan bershit..heheh cool bro

Anonymous said...

pelik betul la..awat dua anon atas ni asyik emo?? Sudah terang lagi bersuluh..PAS bukan mendokong slogan anti murtad malah dok sakan menyokong Ambiga kafir tu..malah boleh kata berjihad..gile ke depa ni? memang PAS dah nampak makin sesat aku tengok..HIMPUN hanya untuk Islam berhimpun dan menyedarakan umat Islam bahaya murtad..Dato Hasan Ali tegas dengan isu anti murtad ni..korang PAS ni Islam ke? Allah kan dah kata dia akan tolong orang yang tolong agama Allah..tak mau pahala ka?

Kubica Robert said...

Orang yang rasa mereka beragama tetapi tidak. Itu sebab dua2 ekor itu emo

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~Pena Berdarah~

cerita menarik minggu ini

PAPA HOMO

PEMBELA NASIB BANGSA MALAYSIA


SAYA PENYOKONG BN/UMNO DULU KINI DAN SELAMANYA