Labels

PM NEGARA MANA NI ?

Saturday, 15 October 2011

apa ke hal nya PKR Sembahyang 2 imam di Masjid Amru Al As Sentul.. ni ikut sunah mana ni ?



BOLEH TOLONG JELASKAN MEREKA IKUT SUNAH MANA ?? AQIDAH  BENAR KE NI ??
Apa kejadahnya puak-puak PKR yang dikepalai oleh SAM KETOT ni buat sembahyang 2 imam? Katanya dorang buat sembahyang hajat, tapi kenapa pulak ada 2 imam?

Mungkin ni adalah Mahzab baru yang dianuti oleh penganut Anwar Al Juburi. Akibat terlampau taksub sangat pada Anwar, semua dah jadi hilang akal.


Ni satu lagi contoh bila agama dipolitikkan untuk kepentingan masing-masing. Korang agak, apa niat sembahyang hajat yang dibuat oleh puak-puak SAM KETOT ni?


   Agaknya, niat dia adalah.., "sahaja aku solat hajat 2 rakaat kerana video china doll Anwar Ibrahim"

Gua tengok, kaum lain tak adapun bawak agama dorang ke tempat dorang bersembahyang.. Masa Soi Lek punya kes dulu, tak ada pun penyokong dia buat permintaan kat depan tokong dorang..


Tapi sekarang ni korang tengoklah sendiri perangai puak-puak PKR ni yang memang bangang melantun-lantun..


Apa yang sedang berlaku ni menunjukkan kebodohan puak-puak PKR menegakkan kemungkaran hanya kerana terlalu taksub kepada manusia. Dan tanpa dorang sedari.., sebenarnya ia telah memesongkan aqidah diri dorang sendiri...SUMBER DARI BLOGER :
MPP ONLINE..

4 comments:

anak kel said...

dua dua dah sesat

anak kel said...

sesat lagi menyesatkan

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Aku tggu komen Nik Aziz.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~Pena Berdarah~

cerita menarik minggu ini

PAPA HOMO

PEMBELA NASIB BANGSA MALAYSIA


SAYA PENYOKONG BN/UMNO DULU KINI DAN SELAMANYA