Labels

PM NEGARA MANA NI ?

Wednesday, 16 November 2011

INILAH HASIL DARI SEKSUALITI MERDEKA YANG DI SOKONG OLEH PEMBANGKANG

ASSALAMUALAIKUM..SALAM PERJUANGAN..

  APA PENDAPAT KORANG TENTANG GAMBAR DI ATAS NI ?? ANAK SIAPAKAH INI??
ADAKAH INI YANG PIHAK PEMBANGKANG INGIN LIHAT TENTANG PENCAPAIAN  PERHIMPUNAN SEKSUALITI MERDEKA ?? INI LAH SALAH 1 HASIL YANG DAPAT KITA LIHAT DARI PERHIMPUNAN TERSEBUT.. JADI BOLEH LAH KITA UCAPKAN TAHNIAH KEPADA MEREKA2 YANG TELAH MENYOKONG PERLAKSANAAN SEKSUALITI MERDEKA
TERUTAMA KEPADA PEMIMPIN NO 1 PAKATAN RONGGENG YANG TERANG2 MENYOKONG.. BAGI PENDAPAT AKU TIDAK SALAH JIKA INGIN MEMBERI KEBEBASAN KEPADA RAKYAT DAN MASYARAKAT UN TUK MEMILIH JALAN HIDUP MEREKA SENIDRI  TAPI JANGAN LAH HAL2 SEPERTI INI DI BEBASKAN PERBUATAN NYA.. JIKA KITA TIDAK MELARANG DAN TIDAK MENGEKANG PEKARA SEPERTI MAKA APAAKAN JADI KEPADA ANAK BANGSA KITA NANTI??SEBAGAI UMAT ISLAM KITA HARUS BENDUNG PERKARA SEPERTI INI SUPAYA TIDAK BERLAKU PADA MASYARAKAT KITA?? NAUZUBILLAH... NABI TAK MENGAKU UMAT.. KENAPA PAS SEBAGAI PARTI YANG MEMPERJUANGKAN ISLAM LANSUNG TIDAK MAHU MENETANG PERHIMPUNAN SEKSUALITI MERDEKA YANG TERANG2 MELANGGAR AKIDAH UMAT ISLAM..MEREKA SEPERTI  TERPAKSA TUNDUK DAN AKUR DENGAN APA YANG DI CADANGKAN OLEH AMBIGA... TERNYATA PAS DAN PKR BUKAN LA PARTI YANG MEMPERJUANGKAN AGAMA ISLAM .. DI MANA PEGANGAN AKIDAH MEREKA ?? SANGGUPKAH MEREKA MELIHAT ANAK2 MUDA MELAYU SEPERTI INI HANYUT DALAM DUNIA KEHIDUPAN HOMOSEKS ??  PERBUATAN YANG TENYATA DI TENTANG SEKERAS-KERASNYA DAN DI KUTUK  OLEH UMAT ISLAM DI SELURUH DUNIA TETAPI DI SOKONG OLEH ANWAR DAN PEMIMPIN PAS HANYA MENDIAM KAN DIRI... KENAPA ??? FIKIR-FIKIRKAN LAH JIKA INI TERJADI DALAM KELUARGA ANDA BAGAIMANA ??

P/S : PAS TAKUT UNTUK BERSUARA SEBAB INI ADALAH PERHIMPUNAN SEKSUALITI MERDEKA YANG DI ANJURKAN OLEH AMBIGA.. AYUH POK NIK JGN PANDAI BERCAKAP SOAL AGAMA TETAPI MENYOKONG TINDAKAN YANG MENYALAHI AKIDAH !!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~Pena Berdarah~

cerita menarik minggu ini

PAPA HOMO

PEMBELA NASIB BANGSA MALAYSIA


SAYA PENYOKONG BN/UMNO DULU KINI DAN SELAMANYA